GOD JUL!!!


12.12 ett år äldre...

Idag fyller jag år!

Jag och 4 av mina kära klasskamrater har stått nästan hela dan på Ekenäs Julmarknad och samlat in pengar till vår Lapplandsresa som vi kommer att åka på i början av Mars. Duktigt med pengar fick vi in oxå, mer än någon trodde att vi skulle få. Så nu kan inte klassen vara mer än stolta över oss!

Efter kalas med familjen så är jag otroligt trött och kommer så småningom somna gott i min säng.

En vecka kvar av denna vintertermin, och gud vad snabbt det gått. Har verkligen haft en underbar höst med många olika äventyr, men mest e jag så glad över alla nya människor jag lärt känna denna höst, att allt kan bli så rätt!!!

Tack för att ni kommit in i mitt liv, och hoppas att det blir roligare för varje dag som går!

Nu hoppade Mirre upp i sängen och ligger o lurar på mej, vilken katt...

godnatt!

//21-åringen

1.12.09 Dålig uppdatering, jag vet...

men har inte riktigt haft lust eller ork att blogga under hösten. Har hänt en hel del och de enda som läser denna blogg har ju fått reda på allt på facebook ändå. Såg att senast jag skrev var efter att jag hade varit till Stockholm för att heja på Team Ola i Körslaget. Sen dess har jag varit en gång till, och då såklart på Finalen som de tog hem! Vilken känsla det var, det var verkligen värt allt besvär och pengar, även om det e väldigt lätt i fickorna just nu...

Sen har jag jobbat på med skolarbeten för fullt. Vi hade vår viktigaste presentation förra onsdan, då min grupp Grandi Trip berättade i 45 min, med turistiska glasögon, skillnaden mellan Egyptens och Nederländernas turism. det gick riktigt prima och vi var alla riktigt nöjda efteråt. Sedan har vi firat bland annat lillajul, men jaghar fortfarande ingen julkänsla, måste nog ha dendär vita snön runt omkring mej för att det ska kännas som jul. Nu är det bara mörkt och regnigt hela tiden, hur trist som helst.

Jaa-a, och idag är det första december, vet inte ens vart denna höst har tagit vägen. Om bara 11 dar blir man äldre igen. Usch och fy känner jag för det. Man blir äldre hela tiden men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv. Vet inte ens om turismbranschen e min bransch, nå e glad att jag ska sitta i skolbänken ännu några år så ska det nu inte klarna så småningom.

Nu är det dags att ta itu med skolarbeten igen. Ni kan väl sätta en liten kommentar ni som läser detta, räcker med en smiley eller nåt. Ha en trevlig december och håll tummarna för att snön kommer snart!!

Ja, sen hade vi ju inflyttningsfest oxå 6.11 vilken blev väldigt lyckad!





kan även tillägga att Ola kommer delta i Svenska Melodifestivalen 2010 med låten Unstoppable!


RSS 2.0