18042010 En solig dag i Åbo

Idag har solen tittat fram hela dagen, fast det har varit lite blåsigt.
Jag och K åt frukost på balkongen och sen gick vill till Stockmann där sista dagen av Galna Dagar var igång. Sen gick vi hem via fiskmarknaden som gick längs hela å-stranden, men vi klarade av att inte köpa nån fisk.

Senare på eftermiddan gick vi ut igen, upp till Samppalinna-parken och till Idrottsparken, som båda är berg varifrån man ser nästan hela Åbo. Tog några bilder som hittas under denna text.




16042010 Min Halare

Hej hopp

Igår var jag med o hjälpte till att trycka färdigt sponsorerna på våra halare. Vi var så duktiga att vi hann få alla färdiga och så fick jag ta hem min halare, ÄNTLIGEN!

Har redan sytt på nästan alla mina märken på den, och jag väntar bara tills jag får sätta den på mej o gå omkring på stan o stoltsera med den, men det borde väl först bli till vappen!

Tog bilder på de idag så att ni som inte får se den i "real-life" får se den








13.04.2010 Våren har kommit till Åbo

Vädret är verkligen underbart nu! Solen skiner och det är nästan 10 grader ute!! Hur härligt som helst. Klockan är 19.40 och jag tog dehär 2 bilderna från fönstret!





Vårsolen är underbar!!!

Idag hade vi bronsmatch i sählyn. Vi vann den 8-4. Den bästa manliga spelaren i det förlorande laget och den bästa kvinnliga spelaren i vinnande laget fick ett presentkort till Intersport. Jag gjorde 2 mål i matchen och utsågs till den bästa kvinnliga spelaren! Jiippii!! Är helt överlycklig över det! :D

Snart är det valborg!! I år ska jag festa eftersom jag inte fick göra det förra året!!!

ÄLSKA STUDENTLIV!!!

RSS 2.0