AF och Pojo

Tänker skippa innebandyn idag. Har varit på Amerikansk fotboll redan idag, och vilket fyspass vi hade. Det var hur kul som helst men tungt!

Imorgon efter min IT-lektion 8.30-10 åker jag hem till Pojo över helgen. Bilen ska få gå i ide under vintern.

Ska och rida Oliver imorgon och sen till Knäs för att se på Idol

På lördan ska jag på handbollsmatch

På söndagen har jag inte planerat nånting

På måndan ska vi med vår katt Grålle på återkontroll till veterinären sen åker jag tillbaka till Åbo.

Imorgon om en vecka åker jag till Sthlm!! Väntaaar!!!

Det dåliga med att bo i stan

Vaknade 06.30 idag av att det var asfaltsfordon utanför fönstret och fixade ny asfalt på Berggatan. Tack för det. Skulle egentligen stiga upp 3 timmar senare. Nå, somnade nog om, men inte kul att bli avbruten då när man sover som bäst.


Dom håller på nu fortfarande, o klockan är 15. Hoppas dom e klara idag så dom inte väcker mej imorgonbitti igen. Nå Slutgnällt.

Ska just ta bilen till Caribia för lite Amerikansk Fotboll igen. Imorgon ska ÖN (österbottniska nationen) ha sångsitz så då är det dags igen att laga mat till en hel hög pampasbor! Alltid lika roligt!

Helsingfors Bokmässa!

Jag var o kolla vilka utländska författare som kommer till Helsingfors bokmässa sista helgen i oktober, och såg att Michael Nyqvist som spelar Michael Blomqvist i Millenium-filmerna kommer dit på fredan 29.10. Det skulle vara jättekul att åka dit och lyssna och se honom.

Dessutom så är det ju "mat & vin"-mässa och "musik-mässa" samtidigt, vilket betyder 3 mässor för priset av 1!

Någon som vill/har möjlighet att komma med?

Fredag = Städdag

Idag e jag ledig från skolan, eller vi har "självstudier" som det så fint heter. Steg upp först 11.30. Vet inte när jag senast skulle ha sovit så länge, men behövde det tydligen.

I 2 timmar lyckades jag och J gå runt på stan och få gjort en hel del ärenden. Sen har lägenheten fått sig en rejäl omgång med dammsugaren och moppen och trasan. Imorgon kommer vi ha några gäster hos oss så var tvungen att städa. Eller tycker att det är bra att man får lite gäster så att man MÅSTE städa. Annars blir det ju bara att dammsuga lite nu och då.

Imorgon ska jag och J även till Åbo Mässcenter där det är MEGASALE. Där finns fullt med kläder, skor, smink och allt annat på rea, så det blir att förhoppningsvis shoppa lite imorgon.

23.09.2010 For Your Entertainment

6.11.2010 kommer ADAM LAMBERT till Hfors. Biljetten skaffade jag på fredan då de började säljas och skivan köpte jag idag för endast 9,99€ från Anttila. Kommer bli en sån cool show! Hela han är ju så himla cool!



Snart är det dags för säsongens andra innebandyträning. Skippade fotbollen idag eftersom mina ben inte är helt okej ännu. Får hoppas att jag orkar spela ikväll!

22.09.10 Äntligen uppdatering

Har faktiskt inte riktigt orkat bry mej om bloggen de senaste veckorna. Har nog flera gånger tänkt att nu ska jag ta bilder av lägenheten och sätta upp på bloggen, men lägenheten har inte varit i fotografiskick då, o sen har jag bara glömt bort det. Men nu har jag faktiskt tagit ett par bilder för att visa vår nya bokhylla o byrå bland annat.



Den blåa bokhyllan e ny, även soffbordet e nytt. Och gardinerna blev oxå riktigt bra. Och så har vi investerat i en växt som ni kan se. Och jag e stolt över att den ännu är i gott skick.



Byrån satte vi i hallen.


Under dehär 3 veckorna som jag inte skrivit nånting så har jag ju varit upp till Vasa och hälsa på Helena, och så var vi o titta på Erik Grönwalls slutgig på sommarturnén som hölls i Vasa. Måste väl visa lite bilder därifrån oxå.




Nu ska jag verkligen försöka skriva mera i bloggen. Ni andra e ju så duktiga o uppdaterar hela tiden, inte ska väl jag vara sämre!

Ajoo, jag har ju börjat spela amerikansk fotboll nu oxå, eller jag har varit på 2 träningar. Men jag har fått såna förstreckningar o kramper efteråt så tror jag hoppar över morgondagens träning o satsar på att kunna fara o spela sähly på kvällen istället. Dessutom så är mina knän blåa o min vänstra överarm helt blå... Får se om man alls ska våga fortsätta spela.

RSS 2.0