Stockholm och Körslaget!

Hejsan, längesen igen. Händer inte så mycket att jag tycker att det e så intressant att skriva. Men nu tänkte jag uppdatera med lite bilder från förra helgen när jag var o hälsa på Maria och Ola! Vi hade en trevlig helg även om inte vädret var på vår sida hela tiden.






Sen så vill jag dela med mej av veckans gladaste kommentarer på Facebook. Ola har ju såklart en fansida där han skriver ibland vad han och kören håller på med, och han brukar kommentera på vissa inlägg som fansen skriver på hans vägg:



Han e rolig han!

Ikväll blir det att heja igen! Då ska man rösta på Team Ola!!

Ring: 099 402 03
Eller sms:a Ola till 72400

Tack för era röster!!!

Team Ola är kvar!! Tack till alla som röstade!!

Gårdagen var så spännande och jag var såå nervös över att Team Ola skulle åka ut. Men Olafamiljen hade bombat som alltid och de är ännu säkrade en vecka!! Vilket betyder att jag kommer att få heja på Team Ola live i inspelningsstudion i Frihamnen i Stockholm nästa lördag!!

Jag lägger upp en av mina favoritklipp med Ola från sommaren 2008
Ola sjunger sin hit FeelGood på nyhetsmorgon i Båstad. En jättefin version!




lyssna och njuuuuut!!!

ciao ciao


Vasa och Sverige!!

Hejsan svejsan, Nu har det gått en vecka sen vi åkte upp till Vasa. Dumma jag så tog jag nästan inga bilder så sätter inte upp några här. Vädret i Vasa var fruktansvärt kallt och jag hade inte tillräckligt med kläder med mej så nu har jag lyckats få flunssa. Mest snuva och trött, så hoppas att det inte utvecklas till något värre.

Vad vi gjorde i Vasa: shoppa, titta på film och chilla hos Anna, tittade på körslaget!! (mycket viktigt enligt mej!) Var ut till nattklubben Fontana och träffade på bekanta, och hade allmänt semester från studielivet.

På tisdakväll bestämde jag mej för att boka båtbiljetter till Stockholm nästa helg, alltså fredag-måndag 16-19.10. Då ska jag åka och hälsa på min bästis Maria OCH GÅ PÅ KÖRSLAGET INSPELNINGEN!! När jag bokade båtbiljetterna så hade jag inte fått något svar från tv4, men igår på dagen hade jag fått ett mail om att vi är välkomna den 17.10. Så nu alla svenskar som läser detta:

Snälla, från och med kl. 20.00 på lördag (10.10) svensk tid så ring och rösta eller smsa på TEAM OLA, så att dom är kvar nästa vecka och att jag får se dom. Det är enda orsaken till att jag ska till Körslaget! Ni vet hur mycket det betyder. Själv ska jag ringa slut mitt svenska kontantkort nu på lördag, vet inte hur mycket jag har kvar på det, men det e inte många röster!

Här är numrorna:

099-402 04 (kostar 5,70kr)

eller sms genom att skicka ola till 72 400 (kostar 5kr)

Men som sagt först klockan 20.00 på lördagen!! Bara en röst e allt jag begär!!

RSS 2.0